Babyshower organiseren

Babyshower organiseren

Babyshower organiseren

Wat is een babyshower?

Een babyshower is een feestje om je zwangere vriendin even helemaal in het zonnetje te zetten en haar een hart onder de riem te steken voor de laatste loodjes van de zwangerschap. Dit kan je doen met lekkere hapjes, gezelligheid, een leuke activiteit of spelletjes en cadeaus.

Wanneer het feest plaatsvindt en wat jullie gaan doen, is meestal een verrassing voor de aanstaande moeder. Dit verrassingselement maakt het extra spannend en leuk om een babyshower te organiseren.

Babyshower organiseren

Een babyshower organiseren vergt voorbereiding. Pak je het groots aan of houd je het klein? Wanneer en waar vindt het feest plaats? En wat gaan jullie doen? Houd hierbij vooral rekening met de wensen van je zwangere vriendin. Twijfel je? Schakel dan de hulp in van haar partner of andere vriendinnen en familieleden.

Bij het organiseren van een babyshower kan je rekening houden met de volgende dingen.

Budget

Voordat je begint met het plannen van de babyshower, is het handig om het budget vast te stellen. Hoeveel mogen de activiteiten maximaal kosten en hoeveel geld heb je beschikbaar voor hapjes, drankjes en versiering? Bekostig je de babyshower zelf of vraag je aan alle genodigden een bijdrage? In het laatste geval is het verstandig om het budget met de gasten af te stemmen. Zo houd je rekening met ieders portemonnee.

Geboorte Lekkers heeft het complete assortiment voor een baby shower! Van Versiering tot Chocolade en bedankjes… Kortom bij 1 webshop scheelt weer verzendkosten!

Wanneer babyshower? Babyshower decoratie

De beste tijd om een babyshower te organiseren is rond de 6e à 7e maand van de zwangerschap, tussen de 25 en 32 weken. Je vriendin is dan op en top zwanger, maar haar buik is meestal nog niet zo groot dat deze in de weg zit. De meeste zwangere vrouwen zijn rond die periode nog goed mobiel, ervaren weinig klachten en hebben meer energie dan tegen het einde van hun zwangerschap.

Wist je dat wij een super leuk samenwerking hebben met Bella Kids? Zij hebben de leukste kraamcadeaus met naam! Kijk snel op hun webshop!

De waardering van geboortelekkers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 7 reviews.