Online gender revealparty

Er is een kindje op komst en je wilt met je dierbaren een moment organiseren om op een feestelijke manier het geslacht bekend te maken. Wanneer je fysiek niet samen kunt komen door omstandigheden of doordat vrienden of familie in het buitenland wonen, dan kun je er voor kiezen om een “online gender revealparty” te organiseren. Jullie willen dit moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan en dat begrijpen wij natuurlijk heel goed. Wij kunnen je helpen om van je online gender revealparty een online feestje te maken. Met slingers, ballonnen en andere accessoires kunnen we de ruimte versieren.

Wat hebben we nodig om onze ruimte te versieren?

Bij een online gender revealparty maak je gebruik van je camera in je smartphone of laptop. Wanneer je een Apple iPhone hebt kun je gebruik maken van facetime waar je meerdere contactpersonen aan kunt toevoegen. Je kunt er ook voor kiezen om programma’s als Google Hangouts of Skype te gebruiken. Deze programma’s zijn niet afhankelijk van een besturingssysteem en daardoor kan iedereen meegenieten van het feestelijke moment. 

Wanneer het moment daar is om het geslacht van de baby te onthullen is het natuurlijk leuk om een in feestelijke ruimte te zitten. Deze ruimte kun je uiteraard versieren met roze of blauwe ballonnen en slingers. Maar het wordt echt een feestje als je net dat stapje extra zet door bijvoorbeeld de ruimte te versieren met pom-pom, honeycombs of letters waarmee je “baby” kunt spellen. Wanneer familie en vrienden dicht bij je in de buurt wonen kun je er ook voor kiezen om gebakjes met kaarsjes te bezorgen zodat jullie gezamenlijk onder het genot van een drankje en hapje tegelijk kunnen toasten op het geslacht van de baby.

Organiseer een quiz en los hem gezamenlijk op!

Wil jij echt anders dan anders zijn en er voor zorgen dat niemand deze gender revealparty gaat vergeten? Dan is het organiseren van een quiz die je gezamenlijk moeten oplossen the-way-to-go. Wanneer elke vriend of familielid een deel van de oplossing in handen heeft doordat hij of zij als enige het antwoord op de vraag weet, kun je gezamenlijk erachter komen wat het geslacht van de baby is. Dat maakt het moment net wat specialer en zorgt 100% zeker voor een glimlach op iedereen zijn gezicht.

De waardering van geboortelekkers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 7 reviews.