Geboortelekkers

Welkom bij Geboortelekkers

Chocolate, sweets and partyware

Geboorte chocolade, geboorte snoepgoed, bijpassende decoraties en bedankjes, je vindt het hier bij Geboortelekkers. Of je geboorte chocolade per 10 stuks, 40 stuks of in nog grotere hoeveelheden wilt bestellen, bij Geboortelekkers is het mogelijk.

De geboorte van een kindje is zo bijzonder en met Geboortelekkers maak je van je kraamtijd een smaak- en sfeervolle tijd! Of je nu kiest voor het apart ontvangen van visite of dat je in één keer iedereen gezellig samen laat komen op een kraamfeest. Jouw visite kun je op veel meer lekkers dan alleen beschuit met muisjes trakteren. En als ze weggaan kun je ook nog een kraambedankje meegeven, een leuk gebaar wat niet duur hoeft te zijn.

En de partyware is natuurlijk ook voor de verjaardagen die nog gaan volgen te gebruiken. Prinsessenverjaardagen, piratenfeestjes, maar ook een babyshower, romantische bruiloft of een borrel kun je gezellig maken met deze spulletjes.

Welkom bij Geboortelekkers

Geboortechocolade, bijpassend snoepgoed en nog veel meer!

Van harte gefeliciteerd als je bij Geboortelekkers bent terecht gekomen omdat je je zwangerschap op een originele wijze bekend wilt maken. Wat is er leuker dan de verbaasde gezichten als je roze en blauwe chocolade op tafel neerzet, ‘ben je echt…?? Wow, wat leuk voor jullie!’

Organiseer je een babyshower en weet de zwangere dame nog niet wat ze krijgt? Bij de categorie Zwanger vind je de chocolade in beide kleuren. Nog op zoek naar leuke ideeën om de tafel te versieren of te doen tijdens de babyshower?

Als je al wat verder met je zwangerschap bent en jullie besloten hebben het dit keer anders te gaan doen, niet de standaard beschuit met muisjes die je altijd krijgt maar trakteren op lekkere en leuke geboortechocolade ben je hier ook aan het lekkerste adres. Of je nu kiest voor het apart ontvangen van visite of dat je in één keer iedereen gezellig samen laat komen op een kraamfeest. Jouw visite trakteer je bijvoorbeeld op chocolade voetjes, munten, speentjes of de schattig ogende baby’tjes. En als je niet wilt of kunt kiezen zijn er altijd nog chocolade mixen, voor ieder wat wils. Mits je ze niet op eet voor de kraamvisite er is. Je zou niet de eerste zijn!

De geboorte van een kindje is zo bijzonder en met Geboortelekkers maak je van je kraamtijd een smaak- en sfeervolle tijd!  En als ze weggaan kun je ook nog een kraambedankje meegeven, een leuk gebaar wat niet duur hoeft te zijn. 

Een hele fijne en gezellige zwangerschap, babyshower en kraamtijd toegewenst!

Ondanks dat Geboortelekkers het heel goed inpakt kan het gebeuren dat er iets kapot gaat door de wijze waarop de postbode met het pakket omgaat.

En voor iedereen die hier is terecht gekomen voor een blauw Frozen feestje, een roze prinsessen feestje of een bruiloft waar dit lekkers past, welkom en veel plezier met rondkijken

Een gezellig roze of blauw versierde kamer, een mooi opgemaakte tafel met lekker eten en drinken voor je gasten. Samen vieren jullie de geboorte van je kindje. Lekkere roze of blauwe chocolaatjes, bijpassend gekleurde snoepjes en mooie decoraties om alles aan te kleden. Je vindt het hier!

Of je nu kiest voor het apart ontvangen van visite of dat je in één keer iedereen gezellig samen laat komen op een kraamfeest. De geboorte van een kindje is zo bijzonder en met Geboortelekkers maak je van je kraamtijd een smaak- en sfeervolle tijd!

En de partyware is natuurlijk ook voor de verjaardagen die nog gaan volgen te gebruiken. Prinsessenverjaardagen, piratenfeestjes, maar ook een babyshower, romantische bruiloft of een borrel kun je gezellig maken met deze spulletjes

De waardering van geboortelekkers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 7 reviews.